36 38 25 25

Hvor er "min verden" og alle mine sættekasser?

Hvis Hr. Valdemar – som den første driftsleder i Bogtrykkeriet Paritas nogensinde – mødte op på trykkeriet her til morgen, er alt forvandlet. Han ville træde ind i et rum med mennesker, han aldrig har set før, og de går rundt mellem finurlige og mærkelige maskiner.

Alle taler om pads, pods, 3d-printere, digitalprintere, plottere og andre uforståelige udtryk. Ikke engang Hr. Valdemars sættekasse var at skue længere. Det ville være som om han befandt sig i en ond drøm – lysår ude i fremtiden.

Efter den chokerende landing i en total forvandlet virksomhed, går det op for Valdemar, at han befinder sig langt ude i fremtiden. Som i et syn – rullede der sig for hans indre blik – en »film« over virksomhedens udvikling fra de gode gamle dage til langt ud i fremtiden ..
Del #1

Dét SKAL fejres!

Den 16. november 1918 var en helt eventyrlig dag for Valdemar Christensen. For det var denne dag, at han skulle tiltræde som daglig leder af det nye A/S Phønix Trykkeri. Og det var ganske særligt, for selv om han havde været i trykkeribranchen i mange år, havde han ikke været med til at starte en virksomhed op.
Læs mere...
Del #2

Virksomheden udviklede sig...

- under Valdemars ledelse. Han var dygtig og geskæftig, talte godt med kunderne, og aktionærerne i Hafnia og Baltica Forsikring, som var de primære ejere, var tilfredse med ham.
Læs mere...
Del #3

Pludselig står Valdemar ved en korsvej... Hva’ nu?

I 1986 var der i ti år ikke blevet foretaget større investeringer i virksomheden, og ejerkredsen stod ved en korsvej.
Læs mere...
Del #4

»De er jo rablende vanvittige, de DTP’ere ...

– for hvad i al verden skulle der nu være i vejen med sættekasser?

Carsten Gram blev ansat som direktør, og hans primære formål var at gøre virksomhedens røde tal sorte.
Læs mere...
Del #5

De røde tal blev sorte ...

Men det var det, der skulle til for at redde virksomheden, som nu hed Paritas Grafik. De kommende år opbyggede Carsten Gram Paritas Grafik og overtog blandt andet Hafnias egen interne kopiafdeling.
Læs mere...
Del #6

Facility-hvad-for-noget?
 

Men i stedet for at falde sammen med resten af koncernen blev konkursen en ny begyndelse for Paritas Grafik. I begyndelsen af 1994 overtog Carsten Gram sammen med sin hustru Elisabeth samtlige aktier i Paritas Grafik, og derefter tog virksomhedens udvikling for alvor fart ...
Læs mere...
Del #7

Carsten Gram var sprængfyldt med gode idéer ...

-  og blev en frontløber der gik forrest. Det blev til en strategi at gøre virksomheden større, ejerkredsen blev udvidet, og Paritas Grafik blev gennem årene involveret i mere end 20 forskellige opkøb og sammenlægninger.
Læs mere...
Del #8

Kædesamarbejdet Prinfo går i luften...

I  1996 sprang Carsten Gram ud i nye eventyr, og var med til at starte kædesamarbejdet Prinfo sammen med andre grafiske virksomheder over hele landet, og siden skiftede selskabet navn til PrinfoParitas. Kædesamarbejdet var en genial idé som skabte et stærkt samarbejde i den grafiske branche ....
Læs mere...
Del #9

Prinfoparitas på forkant med fremtiden

Idag fremstår PrinfoParitas som en af Danmarks førende digitale trykkerier – med en stærk ledelse, hvor Poul-Erik Kisbye Christensen også er indtrådt ... og ligeledes er en del af partnerkredsen. PrinfoParitas er opdateret med markedets bedste produktionsudstyr og gearet til alle former for grafiske opgaver.
Læs mere...
Del #10

Jamen, så tillykke da. Men mest til mig!

I år er det 104 år, siden Valdemar Christensen var med til at starte Phønix Trykkeriet. Det er der grund til at fejre. Men der er også grund til at fejre, at Valdemar efter 104 år endelig har set lyset og fremtidsmulighederne i nutidens PrinfoParitas.
Læs mere...
PRinfoParitas A/S | Nyholms Allé 31 | 2610 Rødovre | Telefon +45 36 38 25 25