36 38 25 25

Print

Print og tryk - et medie i særklasse

Vi elsker tryksager, og vi kan ikke leve uden. Printmediet er og bliver en fast del af vores hverdag - uanset om vi taler organisationer, offentlige eller private virksomheder. Markedsføring og information på print er en uundværlig del af virksomheder og organisationers daglige drift. Hos PRinfoParitas printer og trykker vi på de fleste materialer – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Digitaltryk - fokus på effektivitet

Det digitale tryk erstatter ikke offsettryk, men indeholder til gengæld et væld af muligheder. Intet tryk er så fleksibelt, når vi taler produktionstid, materialevalg, formater og muligheder for udskift i billeder og tekst. Digitaltryk egner sig rigtigt godt til mindre oplag, fx med et stort behov for sprogskift eller ved individualiserede tryksager målrettet udvalgte kundegrupper i specifikke segmenter.

Offsettryk - mulighedernes tryk  

Med offsettryk får du et fantastisk resultat, som viser de skarpeste kontraster. Det er trykkerimetoden, som kombinerer det stolte håndværk med topmoderne elektroniske maskiner.
Offsettryk egner sig bedst til større oplag og matcher de ypperste krav til stil og elegance, når vi taler brochurer, foldere, kataloger, magasiner osv.

Styr på effekterne

PRinfoParitas har din målgruppe i tankerne, når vi hjælper dig med at udarbejde tryksager. Vi har styr på indhold og design og de signaler, tryksagens look sender til målgruppen. Det er her, effekterne kommer ind i billedet. Effekter kan fx være guldomslag, glimmer på forsiden, prægning og specielle udstansninger. Og der er stor forskel på, om effekterne skal ramme konfirmander, potentielle investorer til et vindmølleprojekt eller økologisk interesserede forbrugere. Vi kender til de effektfulde virkemidler, der kan få dine budskaber til at trænge igennem hos målgruppen.
 

Effektiv distribution

Når din tryksag eller produkt er færdigbehandlet og klar til levering, tager vi os naturligvis også af denne opgave. Vi anvender flere distributionskanaler, og fællesnævneren er, at varen bliver distribueret sikkert fra vores produktionssted og ud til dig eller direkte til din målgruppe.
PRinfoParitas leverer til kunder over hele landet og gør brug af track og trace, så alle vores kunder kan få en leveringsstatus og dermed følge med i, hvor langt varen er kommet, og hvornår den forventes at blive leveret.
 

Facility Management - vi gør det let for dig

Vi udbyder Facility Management, så du kan overlade sekundære forretningsområder så som reception og kopicenter til os. Dermed hjælper vi dig, og I kan koncentrere jer om jeres kerneforretning. Et kopicenter kræver den nyeste teknologi inden for kopimaskiner samt nogle dygtige og opdaterede medarbejdere. Ved at lave en Facility Management aftale med os, overtager vi driften - mandskab og maskiner - af dit kopicenter.

Kontakt Carsten Gram på mail, eller ring til ham direkte på + 45 2073 2525, for at høre mere om Facility Management.
 

Miljø og kvalitet

Hos PRinfoParitas har vi stor respekt for miljøet og den globale skovdrift og leverer vores vifte af tryksager med miljømærker efter de gældende kvalitetsstandarder. Læs mere om vores miljømærker og standarder.
Kontakt os
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
PRinfoParitas A/S | Nyholms Allé 31 | 2610 Rødovre | Telefon +45 36 38 25 25