36 38 25 25

Digital

Få en webstrategi, der virker

Den digitale udvikling hamrer af sted og gør vores verden mindre. På ingen tid surfer vi rundt på internettet og besøger sitet på fjerne kontinenter. Udviklingen resulterer også i mange nye smarte webløsninger, som styrker din forretning. Et faktum er, at danske virksomheder - private og offentlige - tager flere og flere onlinebaserede produkter i brug. Det gør de for at blive mere synlige, for at øge salget, for at informere - og for at få hævet deres kendskabsgrad. PRinfoParitas sørger for, at der er en sammenhæng mellem dit webdesign og din virksomheds grafiske identitet.

Web og online kommunikation

Det digitale landskab bugner af onlinebaserede produkter, og der kommer hele tiden nye løsninger til. Alle har det formål at trænge igennem til målgruppen med netop deres budskab.  
PRinfoParitas følger udviklingen og ekspederer dig gennem junglen af webløsninger. Vi hjælper dig med at effektivisere din webkommunikation, så du får dine budskaber skarpt ud til målgruppen. Vi sørger for, at du kommer på e-talefod med omverdenen.

Din hjemmeside - din vigtigste kommunikationsplatform

Hjemmesidens rolle er altafgørende i kommunikationen med omverdenen. Uanset om formålet er at sælge ydelser og produkter, skabe kontakter, underholde, informere eller at tiltrække nye medarbejdere, så er din hjemmeside stedet, dine interessenter henter deres informationer. Derfor er det afgørende, at målgruppen finder dit website og kan navigere rundt i indholdet.

Webstruktur og søgemaskineoptimering

Et godt website møder sine brugere, så de hurtigt finder det, de søger. Tilgængelighed og brugervenlighed er derfor et must. Optimal præsentation og webdesign hænger sammen. Det er et dynamisk værktøj, der sikrer, at dine kunder og interessenter fra hele verden hurtigt og effektivt kommer i kontakt med dig. Vores systemer og programmering er baseret på fleksibilitet og tilgængelighed med alle tænkelige muligheder for at tilknytte webshops, intranet osv. Det betyder, at du hos os får en samlet pakke, der dynamisk kan udvides efter behov.

Online markedsføring

Begrebet online markedsføring dækker over en række af ydelser. Alt lige fra bannerannoncer, blogging, brug af sociale medier, pay-per-click annoncer til søgemaskineoptimering og brugervenlighed på din hjemmeside er online markedsføring. Det er en stærk og effektiv markedsføringsplatform, som kræver at man lægger en strategi for at få det fulde udbytte. Hos PRinfoParitas udvikler vi din online markedsføring, hvor fokus er på at skabe synlighed, øge din kendskabsgrad og i sidste ende øge din omsætning.
Kontakt os
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
PRinfoParitas A/S | Nyholms Allé 31 | 2610 Rødovre | Telefon +45 36 38 25 25